makelaar en taxateur Het Goeie Adres


 
 
 
 
WONING VERKOPEN
 
Wat is de waarde van uw woning? Wat wordt de vraagprijs? Bent u bekend met de informatieplicht van de verkoper? Is snelheid van verkoop van belang of een zo hoog mogelijke opbrengst?

Eric Kole bemiddelt elk jaar weer bij de aan- en verkoop van vele woningen op zuid-beveland. Van het eerste gesprek tot de overdracht aan de koper bij de notaris regelen we alle zaken, waarbij uw belang op de voorgrond staat.

Vrijblijvende waardebepaling (kosteloos) van uw woning is de eerste stap. Uitgangspunt is altijd dat we onze cliënten een verantwoorde beslissing kunnen laten nemen. Ervaring is essentieel. En u weet het; betrouwbaarheid, objectiviteit en deskundigheid komen niet van de één op de andere dag.

We bekijken de woning en bepalen in overleg met u de vraagprijs. Samen bespreken we welke middelen we inzetten om het huis onder de aandacht te brengen. Uw woning wordt aangemeld bij het op diverse internetsites waar woningzoekenden uw woning kunnen raadplegen.

Onder andere verschijnt uw woning op Funda, de grootste en bekendste huizensite van Nederland. Ook zetten wij uw huis op onze eigen website.

Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om uw woning “ouderwets” te adverteren in het dikste en bekendste woonmagazine van Zeeland. U moet dit zien als een complementerend media en is zonder meer nog aan te bevelen.

Indien door u gewenst, kunnen wij een bouwtechnische keuring op uw te verkopen, dan wel te kopen woning uit laten voeren. Door zo’n keuring komen eventuele belangrijke mankementen aan de woning aan het licht en wordt uw aansprakelijkheid voor verborgen gebreken geminimaliseerd.

Bezichtigingen zijn essentieel in het verkooptraject. Vandaar dat we ons uiterste best gaan doen om dit goed te laten verlopen. Na de bezichtiging brengen wij u graag en direct op de hoogte van bevindingen van de bezichtiging.

Verder in het verkoopproces bespreken we alle biedingen en mogelijke ‘tegenbiedingen’ met u. Als u het eens wordt met de koper, stellen wij de koopakte op zodat alles juridisch goed op papier staat. Natuurlijk zijn we bij de inspectie voor de overdracht en bij de notaris als u de transportakte komt tekenen.

Wij kennen de markt als geen ander en weten met deskundig toe te passen verkoop- en presentatietechnieken de beste opbrengst voor uw woning te genereren. En dit alles natuurlijk met onze persoonlijke aandacht en betrokkenheid!