Vastgoedsectoren

Home Vastgoedsectoren

De vastgoedsectoren waarin Het Goeie Adres werkzaam is:

zakelijk & flexibel

De vastgoedcrises in de bedrijfsruimtemarkt is voorbij. Er is een constante, groeiende vraag naar bedrijfsruimte. Onder invloed van economische ontwikkelingen groeien bedrijven en daarmee de vraag naar bedrijfsruimte. Kunt u nog vooruit met uw huidige bedrijfsruimte? Bent u misschien aan het overwegen om uit te breiden met uw bestaande bedrijfspand, wilt u gaan bouwen, misschien wilt u wel gaan verhuizen en uw huidige bedrijfspand verkopen en gaan huren omdat u daarmee een grotere flexibiliteit verkrijgt.

Graag praat ik met u mee om eventuele vervolgstappen te zetten in uw huisvestingsproblematiek.

in beweging

Volgens de definitie die gebruikt wordt voor afbakening van logistiek vastgoed, kan er gekeken worden naar bedrijfsruimte met een minimale oppervlakte van 750 m2. Te denken valt hierbij aan warehouses, distributiecentra, sorteercentra en dergelijke grote objecten. Bereikbaarheid en ontsluiting zijn belangrijkste kenmerken voor logistiek vastgoed. Voor advies inzake dit type vastgoed kunt u ons altijd bellen.

de juiste space

De kantoorruimte markt krijgt in de nabije toekomst veel veranderingen gepresenteerd. Ik noem enkel maar de verplichting om elk kantoor gebouw voor 2023 op te waarderen naar minimaal een C-energielabel en misschien nog wel naar een A-label in 2030. En wat te denken van het flexibel werken. Wat voor invloed hebben deze zaken op de strategische vastgoedplanning van uw bedrijf. Zaken die (financieel) ingrijpend kunnen zijn. Wij kunnen u zeker het één en ander vertellen over de impact die deze maatregelen hebben op uw onderneming.

uw eigen plek

De woningmarkt omvat het grootste segment in de vastgoedmarkt qua waarde maar ook in transacties. De vraag naar woningen is immens na een lange periode van stagnatie in verband met de vastgoed crises. Het aanbod is beperkt met als gevolg stijgende prijzen. Maar wat is nu een reële waarde voor een woning? Wat zijn dan de voor- en nadelen van deze woning? Hoe kunnen we deze woning  zo gunstig als mogelijk in de markt zetten met een verkoop als gevolg met een zo’n gunstig mogelijk resultaat. Graag geven wij onze visie over de verkoopmogelijkheden van uw woning.

.

JARENLANGE ERVARING

Een nuchtere dienstverlener die de juiste kwaliteit levert.

30 jaar ervaring in vastgoed

Begonnen in 1988 in de recreatieve sector. Overgestapt naar een groter kantoor in de regio. In 1996 mijn makelaarsopleiding afgerond. Tevens in 1996 begonnen met een eigen kleinschalig kantoor, veelal gericht op waarderingen en taxaties. Constant doorgewerkt tot aan de vastgoed crises in 2012. Daarna een omslag gemaakt in de diepgang van de werkzaamheden. In 2013 begonnen aan de Masteropleiding Real Estate in Tilburg met als resultaat een bul in 2015. Nadien de focus op waardering van bedrijfsmatig vastgoed en aanverwante zaken die bij dit segment behoren.

 


In 2019 is er een inschrijving gerealiseerd in het REV-register. (Recognised European Valuer) .

 

Het volgende doel is nog in het vooruitzicht gesteld: verdere professionalisering van de werkzaamheden op bedrijfsmatig gebied.